Hemşirelik Bölümü Oryantasyonu

Hemşirelik bölümüne yeni kayıt olan öğrencilerimize yönelik oryantasyon programları 18-19 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlendi. Bölümümüz tarafından düzenlenen oryantasyon programları kapsamında; Üniversitemiz, fakültemiz ve bölümlerimizin tanıtımları yapıldı. Bölüm öğretim elemanları, eğitim-öğretim faaliyetleri, yönetmelikler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Fakülte binası, laboratuvarlar, kampüs, hastane, kütüphane, yemekhane vs. birimlerin öğrencilere tanıtımı öğretim elemanları tarafından plan dahilinde gerçekleştirildi. Ayrıca, Sultan II. Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesi, Selimiye Camii, Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisleri ve Karaağaç Yeleşkesi'ne gezi düzenlenerek oryantasyon programı tamamlandı.
Bu içerik 21.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 879 kez okundu.