1 ARALIK DÜNYA HIV/AIDS GÜNÜ FARKINDALIĞI ETKİNLİĞİ

“1 Aralık Dünya HIV/AIDS Günü Etkinliği’’ Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanları ve 10 hemşirelik bölümü öğrencisinin katılımı ile düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında; farkındalık oluşturmak amacı ile üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra akademik ve idari çalışanlar ile görüşmeler yapılmıştır. Görüşmelerde; bireylere AIDS/HIV ve bulaşma yolları hakkında sorular yöneltilmiştir. Ayrıca, görüşme yapılan bireylere ‘AIDS’i biliyorum, AIDS’e karşı korunuyorum ve AIDS’ten ölenlere saygı duyuyorum’ anlamı taşıyan 200 adet kırmızı kurdele, AIDS/HIV ile ilgili 200 adet broşür vb. dağıtılarak HIV/AIDS’ten  korunmanın önemi ile ilgili kampüsümüzde farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.
Bu içerik 30.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 423 kez okundu.