12 MAYIS DÜNYA HEMŞİRELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Her yıl modern hemşireliğin kurucusu Florence Nightingale’in doğum günü olan 12 Mayıs günü “Dünya Hemşireler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü olarak bizler de öğrencilerimiz ile 12 Mayıs günü saat 10.00’da Atatürk Heykeli önünde yapılan törene katıldık. Pandemi koşulları nedeniyle sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen törende İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak YILDIRIM ve Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Özgül EROL tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.

Sağlık hizmetlerinin sunulduğu her yerde ve her zaman kesintisiz şekilde görev ve sorumluluklarını yerine getirerek büyük bir özveri ile çalışan tüm meslektaşlarımızın ve geleceğin hemşireleri olan hemşirelik bölümü öğrencilerimizin “Dünya Hemşireler Günü” kutlu olsun.

Bu içerik 21.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 322 kez okundu.