19. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’nde Bölümümüz Öğrencisi ve Öğretim Elemanları tarafından yapılan sözel bildiri HEMED tarafından eğitim alanında ödüle layık görüldü

3-4 Haziran 2021 tarihinde online olarak gerçekleÅŸtirilen 19. Ulusal HemÅŸirelik ÖÄŸrencileri Kongresi’nde HemÅŸirelik Bölümü öÄŸrencimiz Cemile Yazel YİĞİTBAÅž’ın sözel bildiri olarak sunduÄŸu "Akredite Olan Bir HemÅŸirelik Bölümünde EÄŸitim Alan ÖÄŸrencilerin Lisans EÄŸitiminde Akreditasyona Yönelik DüÅŸünceleri" baÅŸlıklı bildiri HemÅŸirelik EÄŸitimi DerneÄŸi (HEMED) tarafından birinciliÄŸe layık görülmüÅŸtür.

ÖÄŸrencimiz Cemile Yazel YİĞİTBAÅž ve araÅŸtırma ekibinde yer alan HemÅŸirelik Bölümü Kadın SaÄŸlığı ve Hastalıkları HemÅŸireliÄŸi Anabilim Dalı ‘ndan ArÅŸ. Gör. Burcu KÜÇÜKKAYA ve Doç. Dr. Hatice KAHYAOÄžLU SÜT’ü kutlar, baÅŸarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 16.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 320 kez okundu.