2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UYUM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı uyum programı 05 Ekim 2023 Perşembe günü Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Konferans Salonunda, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanları ve 1. sınıf öğrencilerinin katılımı ile geçekleştirildi. Uyum programı iki oturum olarak yapıldı. İlk oturumda İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından üniversitenin tanıtım videosu izletildi. Dekanımız Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ’ın açılış dersinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU öğrencilerimize hitap etti. Prof. Dr. Rıdvan CANIM resimler ve şiirler eşliğinde “Edirne’nin Tarihi” adlı sunumunu gerçekleştirdi.  Fakülte Sekreteri Ethem HERDEM tarafından “Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” anlatıldı. Doç. Dr. Seda DONAT’ın  “Rehberlik Hizmetlerinin Tanıtımı”, Öğr. Gör. Ayşe ÇELİK’in “Kariyer Merkezinin Tanıtımı”, Öğr. Gör. Özay AK’ın “Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezinin Tanıtımı” ve Belkıs KAYA ÇELİK’in “Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının Tanıtımı” sunumları ile ilk oturum tamamlandı.

Uyum programının ikinci oturumunda Hemşirelik Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirildi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melahat Akgün Kostak tarafından 1. sınıf öğrencilerine Hemşirelik Bölümü ve Müfredat Programı tanıtıldı. Doç. Dr. Manar Aslan öğrencilere Akreditasyon çalışmaları ile Medu ve Microsoft Teams uygulamaları konusunda bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.  Doç. Dr. Sacide Yıldızeli Topçu’nun “Hemşirelik Bölümünde Risk Değerlendirme Süreçleri”,  Doç. Dr. Nihan Altan Sarıkaya’nın “Akran Yönderliği Programı” ile ilgili tanıtım sunumlarının ardından 1. sınıf öğrencilerinin akademik danışmanlarının tanıtımı ile uyum programı tamamlandı.

Bu içerik 06.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 105 kez okundu.