Akran yönderliği eğitimi gerçekleştirildi

Akran Yönderliği Eğitimi
Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde öğrenim gören birinci sınıf öğrencilerinin üniversiteye uyum süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla uygulanan Akran Yönderliği Programının 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı ilk buluşması 03.11.2023 tarihinde saat: 10:30’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda 1. ve 3. sınıf hemşirelik bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Akran Yönderliği Eğitiminde; akran yönderliği programının amacı ve uygulamaları, mentör ve menti kavramlarının tanımı, mentör ve mentinin özellikleri, sorumlulukları ve programın yararları anlatıldı. Eğitimin sonunda programa katılmaya gönüllü olan mentörlere “Mentör Başvuru Formu” doldurtuldu.

Bu içerik 03.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 92 kez okundu.