Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ile Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Dahili Bilimler Klinik Sorumlu Hemşireleri ile Toplantı Yapıldı.

6 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 15.00’te İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri/Elemanları ile Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Aysun ALIR ve Dahili Bilimler Klinikleri sorumlu hemşireleri ile hemşirelik eğitiminde akreditasyon kapsamında toplantı gerçekleştirilmiştir. Hastane-okul işbirliği çerçevesinde yapılan toplantıda sorumlu hemşirelerin görüş ve önerileri alındı. İç hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı olarak klinik uygulamalara yönelik görüş ve önerilerimiz hastane çalışanlarına sunuldu. Bir saat süren toplantının 2018-2019 bahar döneminde tekrarlanması konusunda görüş birliğine varıldı.
Bu içerik 06.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 590 kez okundu.