'Az Her Zaman Daha Çoktur' Temalı Kütüphane Projesi Kapsamında Giresun Dereli Yavuz Kemal Yatılı Bölge Okulu Kütüphanesi Oluşturulmuştur

Giresun Dereli Yavuz Kemal Yatılı Bölge Okulu'nda eğitim alan öğrencilere kütüphane oluşturmak için Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Öğretim Elemanları Doç.Dr. Hatice KAHYAOĞLU SÜT ve Araş.Gör. Burcu KÜÇÜKKAYA önderliğinde yürütülen,  'Az Her Zaman Daha Çoktur' temalı proje için öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızın yaptığı kitap bağışları,  kermes ve bağışlar ile toplam 720 kitap, zeka oyun setleri, kitaplıklar alınarak kütüphane oluşturulmuş ve proje başarıyla gerçekleştirilmiştir.
Projeye destek veren öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.
Bu içerik 18.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 223 kez okundu.