Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ile Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin Cerrahi Bilimler Klinik Sorumlu Hemşireleri ile Toplantı Yapıldı

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde, 16.10.2019 tarihinde saat 13.30-14.30 arasında Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği dersi mesleki uygulama yapılan kliniklerin sorumlu hemşireleri ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Elemanlarının katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda, kliniklerde öğrencilerin genel durumları ve uygulamalara katılımları hakkında klinik sorumlu hemşireleriyle konuşuldu. Akreditasyon kapsamında Hemşirelik bölümü eğitim program çıktıları, amaçları ve mezun anketi sonuçlarına göre program çıktı amaçlarına ulaşma durumu klinik sorumlu hemşireleri ile paylaşıldı ve geri bildirimler alındı.
Bu içerik 01.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 354 kez okundu.