Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Klinik Uygulama Sorumlu Hemşireleriyle Toplantı Gerçekleştirdi

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği dersi mesleki uygulama yapılan klinik sorumlu hemşireleri ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Elemanlarının katılımıyla 10.10.2018 tarihinde saat 15.00-16.00 arasında toplantı yapıldı. Toplantının açılışında Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ümmü Yıldız Fındık toplantı amacını sorumlu hemşirelerle paylaştı.
   Klinik sorumlu hemşirelerine akreditasyon hakkında bilgilendirme yapıldı. Hemşirelik bölümünün misyon ve vizyonu, hemşirelik programının öğrenme çıktıları, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği dersi içerik planı, klinik uygulamalarda kullanılan bakım beceri değerlendirme formları, 2018-2019 yılı cerrahi alanındaki kongreler hakkında bilgilendirme yapıldı ve klinik sorumlu hemşireleriyle paylaşıldı.

Bu içerik 10.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 291 kez okundu.