Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Ve Lisansüstü Öğrencileri “Ameliyathane Hemşireliği Bilgi Güncelleme Sempozyumu (II) Cerrahi Hemşireliği Sanatı” Etkinliğine Katıldı...

Acıbadem Kadıköy Hastanesinde 14.02.2020 tarihinde gerçekleştirilen “Ameliyathane Hemşireliği Bilgi Güncelleme Sempozyumu (II) Cerrahi Hemşireliği Sanatı” etkinliğine Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Doç. Dr. Seher Ünver, Dr. Öğr. Üyesi Sacide Yıldızeli Topçu, Arş. Gör. Dr. Zeynep Kızılcık Özkan, Arş. Gör. Duygu Soydaş Yeşilyurt ve Arş. Gör. Esra Makal, Kırklareli Üniversitesi Hemşirelik Anabilim Dalı öğretim elamanı  Dr. Öğr. Üyesi Figen Dığın, Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde görevli hemşireler ve lisans/lisanüstü öğrencileri katıldı.
Bu içerik 24.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 279 kez okundu.