Cerrahi Kliniklerde Uygulamaya Çıkan Öğrencilerimize Teşekkür

Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Klinik uygulaması için Ortopedi ve Travmatoloji kliniğinde çalışan hemşirelik 2. sınıf öğrencilerinden Pelin Gülverin, Sude Ergen, Yasemin Suna ve Zeynep Türkben hasta bakım, tedavi ve izlemi sırasında postoperatif kanama (drenaj takibi) ve ramak kala olayı tespit ederek hasta güvenliğine ve bakımına katkı sağlamışlardır. Bölümümüz öğrencileri yüksek farkındalıklarından ve hasta bakım ve tedavisi sırasında gösterdikleri dikkat ve özenden dolayı Klinik Sorumlu Hemşiresi Semra Böbek tarafından takdire layık görülmüştür. Öğrencilerimizi kutlar, mesleki yaşamlarında başarılar dileriz.Teşekkür belgesi için tıklayınız.
Bu içerik 12.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 350 kez okundu.