"Delici ve Kesici Alet Yaralanmalarından Korunma" ve "Hasta ve Çalışan Güvenliği" Seminerleri Gerçekleştirildi.

Hemşirelik 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak, 10-11 Ocak 2024 tarihlerinde Amfi 201' de "Delici ve Kesici Alet Yaralanmalarından Korunma" ve “ Hasta ve Çalışan Güvenliği” konulu seminerler gerçekleştirildi. "Delici ve Kesici Alet  Yaralanmalarından Korunma" konulu seminer Edirne Sultan I. Murat Devlet Hastanesi Yetişkin Yoğun Bakım Hemşiresi Selin Burgaz Kınas tarafından, “Hasta ve Çalışan Güvenliği” konulu seminer Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Sinan Palulu tarafından sunuldu. Hemşirelik 1. sınıf öğrencilerine klinik uygulamalara başlamadan önce kendilerini ve hastalarını nasıl koruyacaklarına yönelik çarpıcı örneklerin paylaşıldığı seminerler, soru ve cevap bölümü ile sonlandırıldı.
Bu içerik 16.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 109 kez okundu.