ERASMUS Başvurusu Öncesi Bilgilendirme Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

ERASMUS başvuruları öncesinde öğrencilerimizin öğrenim ve staj hareketlilikleri konularında bilgilenmelerini sağlamak amacıyla ÖHDER-Trakya ekibi ve Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ERASMUS Koordinatörlüğü işbirliğiyle 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 19:00’da online olarak (zoom) ‘ERASMUS Başvurusu Öncesi Neler Yapmalıyız? & Öğrenci Deneyimleri’ başlıklı etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Seher ÜNVER, Erasmus Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Esra MAKAL ORĞAN, Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Dr. Remziye SEMERCİ ile geçtiğimiz dönem İtalya Pisa Üniversitesi’nde ERASMUS staj hareketliliği deneyimleyen Hemşirelik Bölümü öğrencimiz ve aynı zamanda ÖHDER-Trakya Gezi, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyon Başkanı Hasan Tayip AKKAYA konuşmacı olarak yer aldı. Moderatörlüğünü ÖHDER-Trakya Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Ceyda MUTLU’nun yaptığı etkinliğe bölümümüz öğrencileri katılım gösterdi. Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırıldığı etkinliğin, 2021-2022 Bahar dönemi başlarında (şubat ayı içerisinde) başlayan ERASMUS başvurularında bölümümüzden yapılacak katılım sayısının artmasına katkı sağlayacağı düşünülmektedir.
Bu içerik 16.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 263 kez okundu.