ERASMUS Bilgilendirme Paneli Gerçekleştirildi

ERASMUS başvuruları sürecinde öğrencilerimizin öğrenim ve staj hareketlilikleri konularında bilgilenmelerini sağlamak amacıyla 11 Mart 2022 Cuma günü 11:00-12:00 saatleri arasında ERASMUS Bilgilendirme Panelimizi gerçekleştirildi. Etkinliğe Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ERASMUS Koordinatörü Prof. Dr. Özgül EROL, Hemşirelik Bölümü ERASMUS Koordinatörü Doç. Dr. Seher ÜNVER, ERASMUS Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Esra MAKAL ORĞAN ile geçtiğimiz dönem İtalya Pisa Üniversitesi’nde ERASMUS staj hareketliliği deneyimleyen Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencimiz Hasan Tayip AKKAYA konuşmacı olarak yer aldı. Etkinliğe bölümümüzden ve fakültemizden öğrencilerin yanı sıra bölüm koordinatörlerimiz de katılım gösterdi. Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırıldığı etkinliğin devam etmekte olan ERASMUS başvurularına yapılacak katılım sayısının artmasına katkı sağlayacağı düşünülmektedir.
Bu içerik 11.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 174 kez okundu.