HEMŞİRELER İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28 Eylül 2022 tarihinde saat 15:00’da Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi servis sorumlu hemşireleri ve rehber hemşirelerle toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, öğrencilerin klinik uygulamaları kapsamında karşılıklı beklentiler ve öneriler konuşuldu. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Melahat AKGÜN KOSTAK ve öğretim üyesi hocalarımız, sorumlu ve rehber hemşirelere klinik uygulamalardaki destekleri için teşekkür etti ve bu desteklerinin artarak devam etmesi dileklerinde bulundular. Ayrıca toplantıda, bölümümüz Risk Değerlendirme Birimi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sacide YILDIZELİ TOPÇU tarafından klinik uygulamalar sürecinde delici kesici alet yaralanmaları ve istenmeyen diğer durumlarda yapılması gereken bilgiler aktarıldı.

Bu içerik 29.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 185 kez okundu.