Hemşirelik 1. Sınıf Öğrencilerine Önemli Duyuru!

Değerli Hemşirelik Bölümü Öğrencilerimiz,

Sizlerin klinik uygulamalarda karşılaşabilecekleri enfeksiyonlardan korunabilmeleri ve bireysel sağlığınızın sürdürülebilmesi için Hepatit B ve Tetanoz aşılarını yaptırmanız ve aşılarla ilgili kayıtlarınızın tutulması çok önemlidir.

Sizlerin sağlığı ve güvenliği için, Hemşirelik Bölümümüzde eğitime yeni başlayan öğrencilerimiz başta olmak üzere, klinik uygulamaya başlamadan önce sizlerden;

• Kendinize tetanoz aşısı ve eğer bağışıklığınız yoksa Hepatit B aşısı yaptırmanızı,
  • Aşağıdaki laboratuvar testlerini yaptırarak sonuçlarınızı Hemşirelik Bölümü Risk Değerlendirme Komisyonu’na elden ya da e-mail yoluyla teslim etmenizi rica ediyoruz.

Yaptırmanız önerilen laboratuvar testleri:

• HBsAg
  • Anti HBs
  • Anti HCV
  • Anti HIV

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
                                                                                 Hemşirelik Bölümü
                                                                            Risk Değerlendirme Komisyonu

İletişim Adresi:  Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Balkan Yerleşkesi, Edirne.

e-mail: risk-degerlendirme@googlegroups.com

Bu içerik 04.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 602 kez okundu.