İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ile Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Dahili Bilimler Klinik Sorumlu Hemşireleri ile Toplantı Yapıldı

24 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 15.00’te İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri/Elemanları ile Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Dahili Bilimler Klinikleri sorumlu hemşireleri ile toplantı gerçekleştirilmiştir. Hastane-okul işbirliği çerçevesinde yapılan toplantıda sorumlu hemşirelerin öğrencilerin klinik uygulamalarına yönelik görüş ve önerileri alındı. İç hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı olarak klinik sorumlu hemşirelerine teşekkür edilerek uygulamalara yönelik önerilerde bulunuldu. Bir saat süren toplantının 2018-2019 güz döneminde tekrarlanmasına karar verildi.
Bu içerik 24.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 537 kez okundu.