Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ile T.Ü. Sağlık Araştırma ve Uygulama Klinik Sorumlu Hemşireleri Toplantısı Yapıldı

     T.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim elemanları ile dersin klinik uygulama alanları olan Trakya Üniversitesi  Jinekoloji Servisi, Doğum Servisi, Üroloji Servisi, Kadın-Doğum Polikliniği, Üroloji Polikliniği sorumlu hemşireleri ile 25 Ekim 2018 tarihinde saat: 09:30-10:30 saatleri arasında toplantı yapıldı. 
     Hastane-okul işbirliği kapsamında yapılan toplantıda klinik sorumlu hemşirelerine akreditasyon süreci hakkında bilgi verildi. Klinik uygulama alanlarında, akreditasyon çerçevesinde öğrencilerin kazanması gereken beceriler paylaşıldı. Bu doğrultuda, hemşirelerden görüş ve öneriler alındı. Klinik sorumlu hemşirelerine birlikte bilimsel faaliyetlerde ortak çalışmalar yürütülmesi ve alanla ilgili güncel gelişmeleri takip etmeleri adına kongre katılımlarının sağlanması için bilgilendirme yapıldı. 2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Döneminde toplantının tekrar yapılmasına karar verildi. 
Ek Resimler
Bu içerik 25.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 297 kez okundu.