Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği

T.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanları ve dersin öğrencileri ile 21.10.2018 tarihinde saat: 10:00-13:00 saatleri arasında Edirne Organik Pazarı'nda Meme kanseri Farkındalık Ayı (01-31 Ekim) çerçevesinde Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği düzenlendi.
     Etkinlikte pazarda çalışan ve alışveriş yapmak için gelen kadınlara öğrenciler tarafından Kendi Kendine Meme Muayenesi (KKMM) broşürü verilerek ve sözel olarak bilgilendirme yapıldı. Kadınlara içerisinde Meme kanseri farkındalık sözleri bulunan pembe kurdeleli paketler verildi. Eğitim görseli olarak meme kitlelerinin farklı şekillerde olabileceğini göstermek amacıyla şekillendirilmiş ve boyanmış limonlar kullanıldı. Kadınlar tarafından eğitim yoğun ilgi ve memnuniyetle karşılandı. Etkinliğin bir sonraki yıl tekrar edilmesine karar verildi.
Bu içerik 21.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 439 kez okundu.