Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Uygulamaya Çıkılan Hastanelerin Klinik Sorumlu Hemşireleri ile Toplantı Yaptı

Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı klinik uygulama alanları olan Trakya Üniversitesi Jinekoloji Servisi, Doğum Servisi ve Kadın Doğum Polikliniği sorumlu hemşireleri ile 17 Ekim 2019 tarihinde saat: 10:30 da T.Ü. Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Doğum Servisi Derslik Odası’nda; Edirne Sultan I. Murat Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları-Doğum Servisi, Doğumhane ve Poliklinik sorumlu hemşireleri ile 31 Ekim 2019 tarihinde saat: 12:00-13:00 saatleri arasında Doğum Servisi Hemşire-Ebe odasında güz dönemi sorumlu toplantısı yapılmıştır.
Hemşire ve ebeler tarafından; 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde klinik uygulamaya çıkan öğrencilerin meraklı ve öğrenmeye açık oldukları, gebe ve doğum sonrası dönem kadınları ile kadın hastalıkları tedavisi devam eden kadınlara verdikleri eğitimlerin çok faydalı olduğu belirtilmiştir. Öğretim elemanları tarafından; öğrenciler ile klinik hemşire ve ebeleri arasında  yaşanan problemler ve iletişiminin nasıl olması gerektiği konuşulmuştur. Kadın doğuma ilişkin güncel bilgiler paylaşılmıştır. 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Döneminde toplantının tekrar yapılmasına karar verilmiştir.
Ek Resimler
Bu içerik 01.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 200 kez okundu.