"Kadına Yönelik Şiddetin Her Türüne Hayır" Etkinliği

Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" kapsamında 29.11.2019 tarihinde 12.00-15:00 saatleri arasında Bolca Ana Yemekhanesi girişinde "Kadına Yönelik Şiddetin Her Türüne Hayır" temalı etkinlik düzenlendi. Üniversite öğrencileri, akademik ve idari personele ulaşılması hedeflenen etkinlikte,  Anabilim Dalı tarafından hazırlanmış olan 300 adet "Kadına Yönelik Şiddete Hayır" başlıklı bilgilendirme - eğitim broşürü dağıtıldı. Katılımcılara "Kadına Yönelik Şiddete Hayır"ın simgesi olan mor renkli kurdela takıldı ve HAYIR’ı temsilen mor renkli el baskısı çalışması yapıldı. "Kadına Yönelik Şiddetin Her Türüne Hayır" farkındalığı kazandırılmaya çalışıldı.
Bu içerik 02.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 218 kez okundu.