Kosova Gjakova Fehmi Agani ve Priştine Üniversiteleri Hemşirelik ve Tıp Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Kosova Gjakova Fehmi Agani Üniversitesi ve Arnavutluk Priştine Üniversitesi ile Trakya Üniversitesi arasında ikili anlaşmalar kapsamında hemşirelik ve tıp fakültesi bölümü öğrencileri ile öğretim elemanları 15-18 Mart 2018’de üniversitemize ziyarette bulundu.
      Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Birimi ve Tıp Fakültesi ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından ekip, bölümümüzün Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Seher ÜNVER tarafından Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Beyin Cerrahisi servisinde karşılandı. Ziyarete gelen ekibe, klinik ve klinikteki rutin uygulamalar hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda, fakültemiz öğrencilerinin hasta bakımına yönelik yaptıkları uygulamaları gözlemeleri sağlanarak, gelen sorular yanıtlandı.
Bu içerik 28.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 427 kez okundu.