Mentör ve Menti Buluşması Gerçekleştirildi

14 Aralık 2023, Perşembe Amfi 201'de saat 15:00'te "Mentör ve Menti Buluşması" gerçekleştirildi. Bu özel etkinlikte, mentör öğrenciler kura çekimi yoluyla menti öğrencilerle eşleştirildi. İletişim bilgilerinin alınmasının ardından, her mentör ve menti grubu, rehberlik sürecinin başlamasını simgeleyen bir mentör-menti sözleşmesi imzalayarak resmi olarak bir araya geldi.

Etkinlik, öğrencilerin kariyer ve akademik hayatlarında rehberlik alacakları deneyimli mentörlerle doğrudan iletişim kurmalarına olanak tanıyarak, onların kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Her iki taraf için de verimli geçmesi beklenen bu buluşma, önümüzdeki dönemlerde de devam edecek olan bir dizi etkinliğin başlangıcı oldu.

Bu içerik 14.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 5 kez okundu.