ÖĞRENCİMİZE UYGULAMA BİRİMİNDEN TEŞEKKÜR

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında 30 Mart-20 Nisan 2023 tarihleri arasında Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği dersi kapsamında Pediatri Diyabet Eğitim Hemşireliği alanında uygulamaya çıkan öğrencimiz Naciye Nur Kurak'ın uygulamalarda ilk günden itibaren gösterdikleri ilgi, isteklilik, olumlu tutum, davranış ve katkılarından dolayı sorumlu ve servis hemşireleri tarafından Dekanlığımıza memnuniyet yazısı gelmiştir.
   

Öğrencilerimizin uygulamalarda gösterdikleri başarı nedeniyle Dekanımız Prof. Dr. Sedat Üstündağ ve Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özgül Erol ile  Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melahat Akgün Kostak, Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kübra İncirkuş, Arş. Gör. Dr. Deniz Eren ve öğrencimizi makamında ağırladı.
Prof. Dr. Sedat Üstündağ ayrıca öğrenci Naciye Nur Kurak’ın göstermiş olduğu üstün performans ve hemşirelik mesleğine olan ilgisi nedeniyle, sorumlu öğretim üyeleri ve elemanları ile öğrencimizi tebrik ederek, başarılar diledi.

Ek Resimler
Bu içerik 16.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 152 kez okundu.