Öğretim Üyelerimizin Araştırmasına Ödül

Bölümümüz Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sacide Yıldızeli Topçu'nun ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melahat AKGÜN KOSTAK'ın, Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Remziye Semerci'nin ve Trakya Üniversitesi Sağlık  Araştırma ve Uygulama Merkezi Çocuk Cerrahi Kliniği Hemşireleri Özlem Güray, Senem Sert ve Gözde Yavuz'un "İnteraktif Robotun Çocuklarda Ameliyat sonrası Dönemde Anksiyete, Mobilizasyon ve Ebeveyn Memnuniyetine Etkisi: Randomize Kontrollü bir Çalışma" başlıklı proje Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi ve Katip Çelebi Üniversitesi Hemşirelik Bölümü tarafından 12 Mayıs 2023 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilen Hemşireler Günü Programında Leman Birol ve İnci Erefe Proje Ödülleri kapsamında birincilik Ödülü almıştır. Öğretim üyelerimizi ve çalışma ekibinde yer alan araştırmacıları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Bu içerik 15.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 107 kez okundu.