''Serviks Kanseri Farkındalık Etkinliği'' Gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ve Trakya ÖHDER tarafından,  “Ocak Ayı Serviks Kanseri Farkındalık Ayı”   çerçevesinde 07 Ocak 2023 tarihinde Cumartesi günü 12:00-18:00 saatleri arasında Edirne Erasta AVM’de stand açılmıştır. Etkinlikte Serviks Kanserinin önlenmesi ve korunma amaçlı bilimsel literatür destekli hazırlanmış “Serviks Kanseri” etkinlik broşürü dağıtılmıştır. İsteyenlere “Turkuaz renk kurdela” farkındalık simgesi olarak verilmiştir. Serviks Kanserinin önlenmesi ve korunma amaçlı toplumsal farkındalık kazandırmak amacıyla yürütülen bu etkinlik, AVM ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi görmüştür. Etkinlik başarı ile tamamlanmıştır.

Bu içerik 16.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 172 kez okundu.