Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özgül EROL açılış konuşmasında günümüzde onkoloji hemşireliği alanında çok sayıda araştırmanın yapıldığını, bilginin sürekli yenilendiğini ve hemşirelerin de mezuniyet sonrası bu tür kurslara katılarak hem bilgilerini arttırmaları hem de deneyimlerini paylaşmalarının çok değerli olduğuna değindi. Onkoloji Hemşireliği Derneği Başkanı Figen BAY da, onkoloji hemşirelerinin gelişimine katkı sağlamak ve güncel değişimleri kanıta dayalı uygulamalar ile hemşirelere aktarmak amacıyla kursun düzenlendiğini vurguladı. 53 katılımcı ve 26 konuşmacının yer aldığı kurs iki gün sürdü. Kurs sonunda Onkoloji Hemşireliği Derneği Başkanı Figen BAY, kursun düzenlenmesinde katkı sağlayan Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Özgül EROL, öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Melahat AKGÜN KOSTAK, Dr. Öğr. Üyesi Seda KURT ve Arş. Gör. Remziye SEMERCİ ile  tüm konuşmacılara destek ve katkılarından, katılımcılara da ilgilerinden dolayı teşekkürlerini bildirdi.
Bu içerik 30.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 265 kez okundu.