TUBITAK 4007 Edirne Sokakta Sağlık Var Bilim Şenliği Projesi Kapsamında Trakya Üniversitesi Öğrencileriyle Tanışma ve Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Valiliğimizin yürütücü olarak yer aldığı ve İl Sağlık Müdürlüğünün uygulayıcı olduğu “Edirne Sokakta Sağlık Var Bilim Şenliği” projesinde görev alan Trakya Üniversitesi öğrencileriyle tanışma ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
TÜBİTAK Toplum ve Bilim Daire Başkanlığının desteği ile 27-28 Eylül 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Bilim Şenliği hazırlıkları tüm hızıyla devam etmekte. Söz konusu Bilim Şenliğinde, Trakya Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde öğrenim gören toplam 105 öğrenci görev alacak. Rehber Öğrenci olarak projede görev alan öğrencilerle koordinasyonun sağlaması için 30.04.2019 tarihinde Edirne Valiliği, Proje Geliştirme ve Uygulama Merkezi görevlisi ve proje yürütücüsü Emine AYDIN ÖZGÜR, proje atölye liderleri ve Trakya Üniversitesi/Hemşirelik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Seher ÜNVER tarafından proje tanıtım sunumu yapıldı ve öğrencilerden gelen soru-görüşler alındı. Şenliğin atölye hazırlık çalışmaları devam ediyor.
Ek Resimler
Bu içerik 21.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 443 kez okundu.