Bilimsel ve Sosyal Faaliyet Hazırlama ve İzlem Birimi

BİLİMSEL VE SOSYAL FAALİYET HAZIRLAMA VE İZLEM BİRİMİ PROSEDÜRÜ

1.AMAÇ

Bu protokolün amacı, Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı ve öğrencilerinin üniversite içinde ve dışında yapacağı tüm sosyal, kültürel ve eğitsel etkinliklerin gerçekleştirilmesi için gerekli planları ve hazırlıkları koordine etmek ve gerçekleştirmektir.

2. FAALİYETLER

1. Sosyo-kültürel ve eğitsel faaliyetlerin düzenlenmesi (konferans, panel, tiyatro, sinema, konser, gezi, yemek vs.)
  2. Sportif faaliyetler düzenlenmesi (futbol, basketbol vs. takımlarının kurulması)
  3. Gündemi izleyerek belirlenecek diğer çalışmaların yapılması

3. BİRİMİN ÇALIŞMA ŞEKLİ

- Akademik yıl boyunca yapılması talep edilen etkinlikler Bilimsel Ve Sosyal Faaliyet Hazırlama Ve İzlem Birimine Bilimsel Ve Sosyal Faaliyet Hazırlama Ve İzlem Birimi Talep Formu aracılığı ile iletilir. Birim kendisinin yapmayı planladığı etkinlik için de aynı şekilde talep formunu doldurur.

- Bilimsel Ve Sosyal Faaliyet Hazırlama Ve İzlem Biriminin Talep Formunda etkinliğin türü, etkinliği düzenleyen birim, etkinlik başlığı, tarihi ve saati, yeri, katılımcı, bütçe, etkinlik sorumlusu belirtilir.

- Bilimsel Ve Sosyal Faaliyet Hazırlama Ve İzlem Birimi Talep Formu bölüm başkanı ve dekan tarafından onaylandıktan sonra Bilimsel Ve Sosyal Faaliyet Hazırlama Ve İzlem Birimine iletilir.

- Onaylanan etkinlik, bölümün internet sitesinde duyurulur ve varsa afişleri ilgili yerlere asılır.

- Bilimsel Ve Sosyal Faaliyet Hazırlama Ve İzlem Birimi, etkinliği planlayan ilgili birim ile birlikte etkinliği düzenler.

-Etkinlik sonunda Bilimsel Ve Sosyal Faaliyet Hazırlama Ve İzlem Birimi Talep Formunun ilgili bölümünde etkinlik raporlandırılır.

-Sağlık kültür ve eğitim birimi dönem sonunda yapılan etkinliklerin raporunu bir üst komisyona verir.

-Birim genel olarak ayda bir kez toplanır. Ancak gerekli görüldüğü takdirde birim acil toplantılar yapılabilir. Toplantı sonuçları tutanak halinde saklanır.

4. SORUMLULAR

Bu birimin sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Kızılcık Özkan’dır.

Bu protokolün uygulanmasından;

Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Kızılcık Özkan (Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı),

Öğr. Gör. Dr. Meryem Demircan Poyraz (Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı),

Arş. Gör. İsmail Çetintaş (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı) ve

Arş. Gör. İrem Yıldız Çilengiroğlu (İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı )sorumludur.

5. DOKÜMANLAR

Resim

Bu içerik 21.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 529 kez okundu.